תפוחי אדמה אקסטרה פריכים - תפוחי אדמה אקסטרה פריכים בתיבול פיקנטי
תפוחי אדמה אקסטרה פריכים (צילום: mandysrecipeboxblog.com)
  • זמן הכנה25 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 8 תפוחי אדמה בינויים בקליפה חומה
  • 2 כוסות פירורי לחם פנקו
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • 1 כף שום גבישי
  • 2 כפות בזיליקום מיובש
  • 1 כף פפריקה מעושנת
  • 3 ביצים, טרופות

אופן הכנת תפוחי אדמה אפויים בציפוי פריך:

אאא

1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה בקליפתם (לא מקלפים), וחותכים כל תפוח אדמה ל-8 פלחים ארוכים.

2. בקערה, מערבבים את שאר המרכיבים, מלבד הביצים.

3. טובלים כל פלח תפוח אדמה בביצים הטרופות, ומיד טובלים מכל צד בתערובת הציפוי המתובלת.

4. מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית, זה לצד זה - לא בערימה, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות עד להזהבה יפה.