מתכון לחורף שבא לבקר: שיפודי עוף ובצל
(צילום: שאטרסטוק)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(6 מנות):

  • 500 גר פרפר חזה עוף שלם
  • 4 שיני שום כתושות
  • 1 כף שטוחה פפריקה חריפה
  • 5 כפות שמן
  • כוסברה קצוצה דק
  • מלח
  • 3 בצלים חתוכים לקוביות גדולות

אופן ההכנה:

אאא

אופן ההכנה:

את החזה עוף חותכים לקוביות שוות, מניחים בקערה יחד עם כל החומרים ומערבבים היטב יחד. מכסים בניילון נצמד את הקערה ושומרים במקרר שעה לפחות, עד 24 שעות.

משפדים על שיפוד קוביית חזה עוף קוביית בצל ושוב קוביית חזה עוף ושוב בצל.. כך לאורך השיפוד - מכינים את כולם, מחממים מחבת ומזלפים מעט שמן וצולים עד הזהבה קלה מכל הצדדים.

מגישים עם אורז לבן בצד.

בתאבון!