ממרח חלפיניו. ככה זה מתחיל
ממרח חלפיניו. ככה זה מתחיל (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 6 פלפלי חלפיניו
  • 2 כפות מיונז
  • 4 שיני שום, קלופות
  • מלח
  • קמצוץ תימין מיובש
  • 1 כף לימון כבוש

אופן ההכנה:

אאא

1. מפזרים את הפלפלים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהם זהובים מאוד.

2. מיד לאחר האפייה, מכניסים את הפלפלים לשקית וסוגרים היטב למשך 10-15 דקות, כך שהאדים יכלאו בפנים ויהיה קל לקלף את הפלפלים.

3. במעבד מזון, טוחנים את הפלפלים הקלופים עם שאר המרכיבים עד לקבלת ממרח חלק. שומרים במקרר בכלי אטום.